ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 35€
Menu

Blog

02/10/2018

 

 

Το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλαγονίας και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Ρουσάκη, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20.00. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Βασιλική Μάλαμα, ειδική παιδαγωγός, και η Τζένη Κουτουμάνου, εκπαιδευτικός. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Βασίλης Μπαζάνης, καθηγητής και γεν. γραμματέας του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο Αλέξανδρος Κολιόπουλος, ηθοποιός.

28/06/2018

Το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, Δήμητρα Δημοπούλου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας οργανώνουν εκδήλωση για τον κόσμο του τρεξίματος με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου My long run (εκδόσεις Athens Voice) του Παντελή Καψή.

Mε τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο πρόεδρος του ΣΔΥΜ Χρήστος Μπένος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 9 μμ στον πολυχώρο αναψυχής και πολιτισμού Mπουκαδούρα (πάρκο Λιμενικού Καλαμάτας)

13/06/2018

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου,

Γινάτι

Ο σοφός της λίμνης

την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, στις 20:30, στον αίθριο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (Αριστομένους 33, Καλαμάτα).

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

11/06/2018

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Βίκης Κοσμοπούλου “ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ”

Παρασκευή | 22 Ιουνίου 2018| στις 7:00 μ.μ.

στο café MYLO (Αριστομένους 26, Καλαμάτα)

Θα μιλήσουν οι:

Γρηγόρης Λακιώτης, ψυχίατρος παιδιών και εφήβων

Άγγελος Λάππας, ποιητής, πρόεδρος Ένωσης Μεσσηνίων συγγραφέων

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Αντωνία Παυλάκου, γραμματέας Ένωσης Μεσσηνίων συγγραφέων

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Σταυρούλα Μπαρδουνιώτη, ηθοποιός

 

30/05/2018

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ και οι εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Αριστοτέλη Πετρουλέα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑΣ τη Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, στις 19:00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας  (Αριστομένους 33, 4ος όροφος).

Για την ποιητική συλλογή θα μιλήσει ο φιλόλογος Γιάννης Καρακατσιάνης, για τον ποιητή και το έργο του ο φιλόλογος, γραμματέας του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας Βασίλης Μπαζάνης. Ποιήματα θα διαβάσει η Σοφία Μποτσέα από το θεατρικό σχήμα Συν Ένα, Μιχάλης Τούμπουρος.

Οι συνεργάτες μας

X

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Βιβλία, σχολικές τσάντες, παιχνίδια, σχολικά και είδη γραφείου! Μάθετε πρώτοι για τις νέες κυκλοφορίες μας στο e-mail σας!