ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για παραγγελίες άνω των 35€
Menu

Blog

28/06/2018

Το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, Δήμητρα Δημοπούλου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας οργανώνουν εκδήλωση για τον κόσμο του τρεξίματος με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου My long run (εκδόσεις Athens Voice) του Παντελή Καψή.

Mε τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο πρόεδρος του ΣΔΥΜ Χρήστος Μπένος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 9 μμ στον πολυχώρο αναψυχής και πολιτισμού Mπουκαδούρα (πάρκο Λιμενικού Καλαμάτας)

13/06/2018

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου,

Γινάτι

Ο σοφός της λίμνης

την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, στις 20:30, στον αίθριο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (Αριστομένους 33, Καλαμάτα).

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

11/06/2018

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Βίκης Κοσμοπούλου “ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ”

Παρασκευή | 22 Ιουνίου 2018| στις 7:00 μ.μ.

στο café MYLO (Αριστομένους 26, Καλαμάτα)

Θα μιλήσουν οι:

Γρηγόρης Λακιώτης, ψυχίατρος παιδιών και εφήβων

Άγγελος Λάππας, ποιητής, πρόεδρος Ένωσης Μεσσηνίων συγγραφέων

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Αντωνία Παυλάκου, γραμματέας Ένωσης Μεσσηνίων συγγραφέων

Αποσπάσματα θα διαβάσει η Σταυρούλα Μπαρδουνιώτη, ηθοποιός

 

30/05/2018

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ και οι εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Αριστοτέλη Πετρουλέα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑΣ τη Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, στις 19:00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας  (Αριστομένους 33, 4ος όροφος).

Για την ποιητική συλλογή θα μιλήσει ο φιλόλογος Γιάννης Καρακατσιάνης, για τον ποιητή και το έργο του ο φιλόλογος, γραμματέας του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας Βασίλης Μπαζάνης. Ποιήματα θα διαβάσει η Σοφία Μποτσέα από το θεατρικό σχήμα Συν Ένα, Μιχάλης Τούμπουρος.

16/05/2018

Ο Πολιτιστικός Αντίλογος, το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Διονύση Π. Σιμόπουλου  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ  Σύμπαν, μια ιστορία χωρίς τέλος την Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, στις 7:30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Ν. Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι καθηγητές Φυσικής Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Αντώνης Μαλαπάνης. Ο διακεκριμένος αστροφυσικός Διονύσης Π. Σιμόπουλος θα μιλήσει για το αέναο ταξίδι της ύλης που απαρτίζει το σύμπαν, θα απαντήσει στις  ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Οι συνεργάτες μας

X